Гей от село се похвали, че спал с Валери Божинов

Big Brother събра заедно силиконки, футболист, бизнесмени...
Обновена: 18 авг 2015 14:19 | 18 авг 2015 09:34, Александър Попов
124

Екатерина Балабанова. Снимка: Нова тв

Гей, футболист, бизнесмен, златотърсачки - това са само част от новите тв герои, които станаха част от новия сезон на Big Brother. В къщата влязоха 11 души, някои с интересни истории, други с понадути визитки.

Първа прекрачи прага 28-годишната Екатерина Балабанова, която изработва гердани и гривни от камъни. Тя се похвали, че непрекъснато е усмихната, обича шумните компании, а влизането в шоуто било нейна мечта.

Към нея се присъедини 25-годишният барман от София Пламен Димитров. За него се разбра, че обича да изслушва клиентите, пийва си, но пък и бил много романтичен. Пламен разкри, че още като тийнейджър е напуснал майка си, която се пропила и бил отгледан от баба си и дядо си. Те дори са татуирани на тялото му като някакъв вид признателност.

Под номер три се появи 34-годишния Борис Братухчев, който демонстрира високо самочувствие, а още отсега е ясно, че едва ли ще има човек в шоуто, който ще го надприказва.

Един от интересните персонажи ще бъде 38-годишната Никита Джонсън, която от 20 години живее в Швеция и ръководи собствено тату студио и ресторант. Тя със сигурност знае най-много от конкурентите си, тъй като дели постеля с друг участник от Big Brother - Боби Ръгбиста. Със силиконовите си подобрения Никита напомня на ранната Донатела Версаче, но за разлика от дизайнерката, цялото й тяло е покрито с татуировки. Никита призна, че пазела тайни, които естествено била готова да разкрие.

В къщата от селски тип влезе и брокер. 30-годишният Кирил Симеонов от Варна се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. И той като Борис се самоизчетка, че е много умен, бил бохем, а Big Brother му е фетиш от малък. "Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат", похвали се Кирил.

Ромският етнос пък е представен от 30-годишната Ирена Петрова, която родила на 21 години. И тъй като не можела да издържа детето си с учителската заплата, станала стриптийзьорка. Покрай пилона се запознала с Бен, който й осигурил охолен живот, а след шоуто ще се установи завинаги в Англия. Ирена влизала в къщата, за да запомни България с нещо хубаво. С какво точно се асоциира родината с едно тв риалити остава да разберем като си тръгне.

Колоритен образ е и седмият съквартирант Анита Болярова. 36-годишната плевенчанка има собствен козметичен салон и води курсове по козметика. Тя имала черен период в живота си, когато пипнала гаджето си с друга любовница. Отишла в къщата й и чак ръцете я заболели от скубането на косата на опонентката си. След това хванала гората и открила своето призвание - да бъде добра, да помага на хората и загатна, че нейната роля ще е да балансира характерите в къщата.

В ролята на типичния БГ бизнесмен ще гледаме Цветелин Николов, който се занимава основно със строителство. Той "разполага със свобода и пари", жените го преследвали, но досега в 90% от случаите попадал на кучки. Но пък се похвали, че харчел за вечери и по 3000 евро.

Дали пък Цветелин няма да попадне в плен на 26-годишната Силвия Юрукова? Тя работи като модел, може би най-често срещаната професия сред златотърсачките. Носителка е на няколко корони от конкурси за красота, като последният е "Еротичен модел на Европа". Стана ясно, че тя няма проблеми да вее гърди пред всички.

Шоуто няма как да мине без футболист, друга "важна" категория в родния шоубизнес. Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик, бил ритал за три отбора от А група, но заради уредени мачове окачил бутонките. Сега се занимава с фитнес. Очаква се той да бъде сред главните герои, тъй като не издържал на глад, не обича хората, които говорят много и мрази гейовете.

Именно на "левия бряг" се оказа 21-годишният Кристиян Стойков от село Жернов. Представи се за "бивш поп-фолк певец, за когото медиите пишели постоянно, и бил №1". Не уточни кои медии, но допълни, че бил преспал с Валери Божинов. Което май ще се окаже PR трик и начало на съдебен иск.

Иначе женственият Крис веднага бе вкаран от редакторите на шоуто в ролята на мразеният. Той получи мисия да избира дали да бъде унищожен само неговият багаж или на всички останали. В изповедалнята той определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Big BrotherВалери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак копирате чужди идеи...но въпреки,че започнахте вече пак няма да сте по -добри от оригинала / ФЕРМАТА ще е 1/ :):):)
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Божинов го осъди много ще се изкефя. То не може 10 години да облъчваш зрителите с простотия, да им прибираш парите от смс-и, трябва някой да ги приземи тези тарикати!
11
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати дивата менажерия. А това за Божинов ми хареса максимално.
10
2
 
33
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Нова, кога ще разберете, че с профански предавания се прави профанска телевизия. Как имате толкова добри и същевременно толкова долни, низки, мръсни предавания?
9
2
 
42
 
! Отговори
Баба Братойка преди 8 години
Лелееее, пак са насъбрали де що има ***.
8
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичките голямо перчене се перчат, харчели по не знам колко хиляди за вечери, търгували акции, а тръгнали да се излагат за някой лев по тв. Направо им повярвах на успеха.Поне да бяха потренирали перченето, че и него го правят изкуствено. Като начинаещ актьор с училищната трупа им се получава. Просто си им идва от вътре увереността, няма що.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потреперва ми крачола от вълнение...
6
2
 
52
 
! Отговори
Бик Брадат преди 8 години
Big Brother събра заедно простотия , идиотия , олигофрения и лиготия !Честито на печелившите !
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кикито ще отнесе много пестници у глупавицата.
4
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Показват нагледно колко грозно и неестетично изглежда човешкото тяло, покрито с татуировки. И какъв е интелектът на тези, които си ги правят.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местя!
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слаб кастинг, изчерпани в предни предавания образи. Не пуснете ли Пацо и тризначките, рейтингът ви отива на кино.
1
2
 
58
 
! Отговори
asd преди 8 години
първи, бати пумията!